Gammelt malerfirma i ny version

Malerfirmaet Tipsmark & Kildahl startede i Aarhus i 2004. Dengang hed firmaet Bjarnes Malerfirma og var ejet af Bjarne Kildahl. I 2006 købte malermester Michael Tipsmark sig ind i firmaet, som i dag er ejet af Bjarne og Michael under firmanavnet Malerfirmaet Tipsmark og Kildahl.

Vi er et malerfirma med stolte rødder, et godt netværk og fingeren på pulsen. Vi ved, hvad der rører sig indenfor maling- og byggebranchen. Vores vision er at løfte små og store opgaver professionelt og holde, hvad vi lover. Vi vil være et firma, som kunden vender tilbage til opgave efter opgave.

Malerne
Malere

Fleksibelt malerarbejde er nøglen

Malerfirmaet Tipsmark og Kildahl varetager alle former for malerarbejde både inde og ude. Vi beskæftiger os med nybyggeri, renovering og vedligehold af ejendomme for både erhverv, boligforeninger og private.

Vi er et stort malerfirma, som altid har den bedste malersvend til lige netop din opgave. Hvis du står og mangler en professionel malersvend til en lille eller stor opgave, så kan vi altid finde en maler med den rette ekspertise og derved yde en bedre service for vores kunder.

Maler med miljørigtig maling

Et fokusområde for os er miljøet. Vi vil bidrage, så godt vi kan ved at anvende miljøvenlige og lugtfri produkter, som blandt andet er mærket med EU Blomsten og Svanemærket.

Vi får vores maling leveret fra anerkendte leverandører, der tæller Beck & Jørgensen, Flügger og Juton. De er alle tre langt fremme på miljømærkningen af deres produkter, og derfor er vi stolte af at have dem med i malerbilen.
Som medlem af Danske Malermestre er du garanteret et stykke professionelt malerarbejde, som er dækket af Danske Malermestres Garantiordning.

Malere2