Alle former for malerarbejde udføres

Malerfirmaet Tipsmark & Kildahl er din professionelle maler. Her er fokus på kvalitet, service og fleksibilitet når vi udfører maleropgaver i Aarhus, Randers og på Djursland.

Vi arbejder for total -og hovedentreprenører, erhvervsvirksomheder, boligforeninger, offentlige samt private kunder. Der udføres malerentrepriser i forbindelse med nybygning, renovering og vedligeholdelse, både inde og ude.

Malerfirmaet Tipsmark & Kildahls ca. 30 ansatte sætter fagligheden højt, og vi er derfor også meget stolte over at udføre malerentrepriser på mange forskellig artede opgaver, lige fra store erhvervs- og boligbyggerier over til kirker, herregårde, fredede bygninger, samt offentlige og private.

Bjarne Kildahl startede malerfirmaet i Aarhus i 2004 og siden er Michael blevet medejer, vi har i dag hovedsæde i Hinnerup i det nordlige Aarhus.

Vi er et solidt malerfirma med stolte rødder, et rigtig godt netværk med fingeren på pulsen. Vi ved, hvad der rører sig indenfor maling- og byggebranchen.

Vores mission/vision er at løfte både små og store malerentrepriser professionelt, samt holde hvad vi lover. Vi vil være det firma, hvor kunden vender tilbage fra opgave efter opgave.

Vores slogan er ”Way of painting”

Malere4

Mange malersvende til opgaverne

Vi er på et Aarhus firma, med et kæmpe netværk bag os, som vi samarbejder tæt med. Vi er pt. 25 svende og en lærling i Aarhus.
Sammen med Malerfirmaet Tipsmark i Grenaa repræsenter vi i lavsæsonen 35-40 mand og i højsæsonen 50-70 malersvende, fordelt over Grenå og Aarhus

Vi kan sammen løfte alle maleropgaver med høj motivation, viden og god arbejdsmoral.

Håndværkerfradrag til udvendige maleropgaver

Har du små eller store maleropgaver, hvor du har brug for faglært assistance til at løfte opgaven, kan du få hjælp til finansieringen gennem håndværkerfradrag. Det nye grønne håndværkerfradrag giver dig luft i økonomien til udendørs maleropgaver som eksempelvis maling af vindueskarme og facadevægge.

Læs mere om håndværkerfradraget her: http://www.haandvaerkerfradrag.dk/groen-vedligehold/

Malere3